• Daily Combi

POŠALJITE UPIT

Obratite nam se sa povjerenjem i prepustite odabir vozila našem stručnjaku.

Uvjeti korištenja

Iveco - Daily Combi

Rekordna udobnost s devet sjedala

Udoban ako automobil, s devet sjedala i prostorom za mnoštvo prtljage, Novi Daily Combi je odgovor na sve zahtjeve koji se postavljaju pred lako vozilo za prijevoz ljudi: hotelski prijevoz, prijevoz poslovnih ljudi, javne službe, turističke agencije i sportski klubovi.

Za upravljanje ovim okretnim i raznovrsnim vozilom dovoljna je dozvola B kategorije (do 3,5 t najveće dopuštene mase vozila). Daily Combi je uvijek dorastao zadacima koji se pred njega postavljaju. S dvije različite težine, dužine prtljažnog prostora i unutrašnjoj visini nudi najviše u pogledu kapaciteta i iskoristivosti.

Performanse i učinkovit rad jamče izvrsni i fleksibilni motori od 2,3 litre Multijet II. Samopodesivi stražnji zračni ovjes, dostupan na dužim verzijama idealan je izbor kada tražite posebno visoku razinu udobnosti u vožnji.

Putnička kabina Novog Daily Combija je prostrana, svijetla i elegantna te dorađena do najsitnijeg detalja. Pristupačnost osiguravaju velika vrata, duboke stepenice sa zaštitom od klizanja i podesno postavljeni rukohvati.

Posebna pažnja posvećena je zvučnoj izolaciji i klima uređaju. Tu su i dodatni grijač, koji je moguće naručiti kao opciju, ili klima uređaj s tri razine rada koji distribuira zrak kroz podesive otvore za prozračivanje. Veliki stražnji prtljažnik, s dvije raspoložive dužine, omogućuje razmještaj prtljage na najbolji mogući način.

TEHNIČKI PODACI (PREUZIMANJE)

  • Daily Combi