• REZERVNI DIJELOVI

POŠALJITE UPIT

Obratite nam se sa povjerenjem i prepustite odabir vozila našem stručnjaku.

Uvjeti korištenja

REZERVNI DIJELOVI

Od sigurnosti pa do poboljšanja udobnosti u vožnji: Iveco vam predlaže odabir dodatne opreme koja pokriva kompletnu proizvodnu liniju vozila. Internet stranica – Iveco Shop – je izložbeni pretinac u kojem je predstavljena dodatna oprema za interijer, eksterijer i sigurnost vozila.

Imati na putu spoznaju da vas prate iskustvo i kvaliteta vodeće kompanije: to je ono što Iveco nudi svojim kupcima u vidu originalnih rezervnih dijelova i svojeg rada. Pouzdanost vozila je doista povezana sa vrhunskom kvalitetom komponenti i tehničke kompetencije kakvu nalazimo unutar servisne mreže.
 
Osiguranje efikasnosti vozila znači da svi rezervni dijelovi moraju imati iste karakteristike kao originalni dijelovi. Ivecovo visokospecijalizirano osoblje obučeno je u kvalificiranim školama, što kompaniju čini dostupnom širom njene mreže.
 
Kupci mogu biti uvjereni da se u bilo kojem dijelu svijeta mogu osloniti na rasprostranjen i točan servis u pogledu isporuke dijelova. Osuvremenjeni sustav upravljanja skladištem povezuje šest europskih skladišta (Torino, Madrid, Winsford, Bielsko Biala, Langenau, Trappes) sa bilo kojim servisom iz mreže u realnom vremenu.
 
ORIGINALNI REZERVNI DIJELOVI
Stalna uporaba originalnih rezervnih dijelova jamči kupcu maksimalnu pouzdanost vozila. Stručnjaci testiraju i ovjeravaju kvalitetu svakog dijela osiguravajući tako kupcima efikasnost vozila u bilo kojim uvjetima.
 
Veća trajnost dijelova omogućuje optimalizaciju pogonskih troškova, budući da dugotrajno održava vrijednost vozila.
 
REPARIRANI DIJELOVI
Ivecovi reparirani dijelovi zajamčeno imaju isti standard kvalitete kao i originalni dijelovi. U svim etapama reparacije dijelove se brižno provjerava da bi se osiguralo da krajnji korisnici dobiju proizvod koji je 100 % efikasan.
 
Osim toga, zahvaljujući ponovnom korištenju sirovina Ivecovi reparirani dijelovi su i ekonomični, što je u skladu s ekološkim zahtjevima, budući da omogućuju značajno smanjenje proizvodnih troškova bez utjecaja na kvalitetu.